Πως μπορώ να κάνω εγγραφή στη σχολή;

Για να κάνεις εγγραφή σε κάποιο από τα διαθέσιμα τμήματα της σχολής The Make-up School by Yiannis Kasimis συμπλήρωσε τη φόρμα ενδιαφέροντος που βρίσκεται στη σελίδα του make up course που σε ενδιαφέρει ή επικοινώνησε με τη γραμματεία στο 21 1012 9062 καθημερινές 9:00 – 21:00 για να κλείσεις ραντεβού και να ενημερωθείς από κοντά με μια ευχάριστη ξενάγηση στη σχολή μας!

Ποιο είναι το κόστος των διδάκτρων;

Για να ενημερωθείς για τα δίδακτρα των μαθημάτων της σχολής συμπλήρωσε τη φόρμα ενδιαφέροντος που βρίσκεται στη σελίδα του make up course που σε ενδιαφέρει ή επικοινώνησε με τη γραμματεία στο 21 1012 9062 καθημερινές 9:00 – 21:00 για να κλείσεις ραντεβού και να ενημερωθείς από κοντά με μια ευχάριστη ξενάγηση στη σχολή μας!

Δεν έχω σπουδάσει μακιγιάζ. Ποια μαθήματα μπορώ να παρακολουθήσω;

Τα Make up Courses που απευθύνονται σε αρχάριους είναι τα ιδιαίτερα μαθήματα Private Make-up Training και το ομαδικό ταχύρρυθμο τμήμα Superspeed Make-up Training

Τι είναι τα μαθήματα Μετεκπαίδευσης και που απευθύνονται;;

Τα μαθήματα μετεκπαίδευσης είναι εκπαιδευτικά προγράμματα για επαγγελματίες make up artists και αισθητικούς που θέλουν να εμπλουτίσουν και να φρεσκάρουν τις γνώσεις τους στο επαγγελματικό μακιγιάζ γενικά Advanced Make up Artistry ή στα ιδιαίτερα μαθήματα μετεκπαίδευσης Pro Masterclass

Γιατί να κάνω εγγραφή στο makeupschool.gr;

Η εγγραφή σου στο makeupschool.gr ως μέλος είναι απαραίτητη μόνο για να παρακολουθήσεις κάποιο webinar που σε ενδιαφέρει και μας βοηθά να συλλέξουμε τα απαραίτητα στοιχεία για την αρχειοθέτηση των μελών μας και την αποστολή βεβαίωσης παρακολούθησης (σε όσους τη δικαιούνται).

Πόσο κοστίζουν τα webinars;

Η τιμή κάθε webinar αναγράφεται στον πίνακα περιγραφής κάτω απ τον τίτλο.

Δεν έχω πτυχίο μακιγιάζ αλλά εργάζομαι ως make up artist. Μπορώ να λάβω βεβαίωση παρακολούθησης του webinar;

Για να λάβεις τη βεβαίωση παρακολούθησης από κάποιο webinar θα πρέπει να έχεις πτυχίο από σχολή μακιγιάζ ή έναρξη δραστηριότητας ακόμη κι αν εργάζεσαι ως ελεύθερος επαγγελματίας make up artist.

Έχω πτυχίο manicure/pedicure/nail art, θα λάβω βεβαίωση παρακολούθησης του webinar;

To manicure/pedicure/nail art είναι εντελώς διαφορετική ειδικότητα από το Μακιγιάζ. Για να λάβεις τη βεβαίωση παρακολούθησης από κάποιο webinar θα πρέπει να έχεις πτυχίο μακιγιάζ ή έναρξη δραστηριότητας ακόμη κι αν εργάζεσαι ως ελεύθερος επαγγελματίας make up artist.

Γιατί πρέπει να δηλώσω αν είμαι επαγγελματίας ή σπουδαστής;

Για να λάβεις τη βεβαίωση παρακολούθησης των webinars και να ενημερώνεσαι μέσω newsletter  για τα σεμινάρια που διοργανώνει ο Γιάννης Κασίμης σε όλη την Ελλάδα και να έχεις την ευκαιρία να τα παρακολουθήσεις από κοντά.

Που θα βρω τα webinars που έχω αγοράσει;

Κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του λογαριασμού σου  μεταφέρεσαι στον πίνακα ελέγχου σου. Στην ενότητα Τα Webinars μου μπορείς να δεις τα webinars που εχεις αγοράσει.

Παίρνω βεβαίωση παρακολούθησης για τα webinars;

Για να λάβεις στο email σου τη βεβαίωση παρακολούθησης θα πρέπει να έχεις δηλώσει ότι είσαι επαγγελματίας ή σπουδαστής και να έχεις επισυνάψει τα απαραίτητα ζητούμενα έγγραφα κατά την εγγραφή σου.

Τι είναι τα On demand Webinars;

Είναι τα webinars που έχουν ήδη μεταδοθεί ζωντανά.

Γιατί τα On demand Webinars έχουν διαφορετικό κόστος;

Τα On demand webinars μοντάρονται μειώνοντας τον κενό χρόνο και ενδεχομένως τα τεχνικά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσεις κατά τη διάρκεια της ακρόασης ενός Live Webinar και ανεβαίνουν σε HD 1080p ανάλυση οπότε παρακολουθείς ένα webinar πιο συμπυκνωμένο σε πληροφορίες και σε λιγότερο χρόνο!

Δε μπορώ να παρακολουθήσω το Live Webinar που αγόρασα λόγω κακής σύνδεσης ίντερνετ.

Κανένα πρόβλημα! Εφόσον έχεις ήδη αγοράσει το webinar μπορείς να το παρακολουθήσεις οποιαδήποτε στιγμή θελήσεις όταν είναι διαθέσιμο πλέον στα On demand Webinars!

Παρακολούθησα το Webinar και δεν έλαβα βεβαίωση παρακολούθησης.

Βεβαιώσου ότι έχεις δηλώσει επαγγελματίας ή σπουδαστής για να λάβεις τη βεβαίωση. Σε περίπτωση που το έχεις κάνει έλεγξε τα στοιχεία σου στην ενότητα Στοιχεία Λογαριασμού.

Πως μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου;

Προς το παρόν δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης.